Pogoji uporabe

Zadnjič posodobljeno: 31. 07. 2019

Vstop in ogled katerega koli dela spletne strani Geolux, s katero podjetje GeoEnergetika d.o.o. (v nadaljevanju GeoEnergetika) predstavlja del svoje dejavnosti, pomeni strinjanje z njenimi Pogoji uporabe in Politiko zasebnosti, ki sta objavljena na spletni strani Geolux. Če se s katerimi od navedenih pogojev ali politik ne strinjate, vas prosimo, da te strani ne uporabljate.

GeoEnergetika si pridržuje pravico, da pogoje uporabe kadarkoli in brez predhodne najave spremeni.Omejitev odgovornosti

GeoEnergetika si z vso potrebno skrbnostjo prizadeva za točnost in ažurnost podatkov, objavljenih na spletni strani Geolux, s katerimi daje informacije o svojem poslovanju, storitvah in produktih. Vendar ne prevzema odgovornosti za kakršnokoli škodo, ki bi lahko uporabnikom nastala zaradi uporabe spletnih vsebin strani Geolux, občasne nedosegljivosti spletne strani ali netočnosti in/ali pomanjkljivosti objavljenih informacij. Uporabniki se informacij in spletnih vsebin s spletne strani Geolux poslužujejo na lastno odgovornost.

Vse vsebine in specifikacije produktov in storitev na spletni strani Geolux so informativne narave in ne predstavljajo pravno zavezujoče ponudbe, razen če je to izrecno zapisano.

GeoEnergetika si pridržuje pravico, da kadarkoli in na kakršenkoli način spremeni katerokoli vsebino spletne strani, kar med drugim vključuje tudi tehnične specifikacije produktov.Pravice intelektualne lastnine

Vsi podatki, podobe, besedila ter druge informacije na spletni strani Geolux so predmet avtorske zaščite in druge zaščite industrijske lastnine, kot to določajo ustrezni zakonski predpisi s področja varstva avtorskih pravic in pravic industrijske lastnine.

Dokumenti na teh spletnih straneh so lahko reproducirani le v netržne namene in za osebno rabo, pri čemer se morajo ohraniti vsa opozorila o avtorskih in drugih pravicah, dokumenti pa prav tako ne smejo biti podvrženi kakršnikoli oblikovni ali vsebinski spremembi.

Kopiranje, prepisovanje, razmnoževanje, kakršnokoli spreminjanje, javno objavljanje ali drugačno razširjanje informacij s spletne strani Geolux v tržne namene je prepovedano brez izrecnega predhodnega pisnega soglasja GeoEnergetike.Zunanje povezave

Spletna stran Geolux lahko nudi povezave do zunanjih spletnih strani (zunanje povezave). GeoEnergetika nima vpliva ali nadzora nad vsebino in delovanjem teh strani ali njihovo politiko zasebnosti. Zato GeoEnergetika ne daje nobenih jamstev niti ne prevzema nobene odgovornosti glede informacij in vsebin ter varnega delovanja zunanjih povezav.Stik z nami

V primeru nejasnosti glede pogojev uporabe strani lahko vaša vprašanja pošljete na naslov info@geolux.si.


ZAHTEVA .LTD DATOTEKE

Prosimo, če nam posredujete vaš elektronski naslov, na katerega boste prejeli zahtevano datoteko.
Izjemoma se lahko zgodi, da bomo zaradi potrebe po varovanju poslovnih interesov za izpolnitev vašega zahtevka potrebovali nekaj dni. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.