Novice

Serijska izjemnost – nagrada iF Design!

Naša svetilka Plain I, plod slovenskega razvoja in izdelave, je v obdobju zgolj dveh let prejela kar štiri prestižne mednarodne nagrade na področju oblikovanja.

V letu 2018 je bila izbrana za slavno Red Dot  in regijsko naravnano BIG SEE nagrado, medtem ko smo bili v letu 2019 uspešni že na dveh priznanih oblikovalskih izborih. Najprej na tekmovanju za nagrado German Design, zdaj pa smo na izboru, ki poteka v okviru najstarejše neodvisne oblikovalske organizacije na svetu, prejeli še nagrado iF Design. Na izboru je sodelovalo več kot 6400 prijaviteljev iz 50 držav.

Mednarodne strokovne žirije je vsakič znova prepričala implementacija inovativnih tehnoloških in oblikovanih rešitev, ki so omogočile realizacijo edinstvenega izgleda svetilke. Hkrati smo z njimi poenostavili proces vzdrževanja svetilke in dosegli stroškovne optimizacije, kar so v segmentu energetsko učinkovite razsvetljave ključni dejavniki, ki določajo dolžino povrnitve investicij, izvedenih na osnovi pričakovanih energetskih prihrankov.

»Vse prejete častne nagrade za oblikovanje so za nas izjemnega pomena. Zelo sem ponosen, da smo z ekipo sodelavcev uspeli oblikovati izdelek, ki je prepričal številne mednarodne strokovnjake s področja oblikovanja. Še bolj pa me veseli, da naše svetilo niso ocenili le kot vrhunski, sodobni oblikovni izdelek, temveč so prepoznali tudi njegovo izjemno funkcionalnost in trajnostno naravnanost.« – Gašper Puhan, direktor in ustanovitelj podjetja GeoEnergetika ter vodilni oblikovalec izdelkov.

Deli

Novice

Novice

Serijska izjemnost – nagrada iF Design!

Naša svetilka Plain I, plod slovenskega razvoja in izdelave, je v obdobju zgolj dveh let prejela kar štiri...

Več
Serijska izjemnost – nagrada iF Design!
Iz Nemčije z odlikovanjem: nagrada German Design!
Novice

Iz Nemčije z odlikovanjem: nagrada German Design!

Za izkazano odličnost v produktnem oblikovanju svetilke Plain I smo prejeli nagrado na izboru German Design.

Več
Novice

Na nas sveti nagrada BIG SEE!

Na mednarodnem izboru slovenskega Zavoda Big, ki se ga udeležujejo ustvarjalci iz 19 držav jugovzhodne Evrope in Sloveni...

Več
Na nas sveti nagrada BIG SEE!
Prejeli smo nagrado Red Dot!
Novice

Prejeli smo nagrado Red Dot!

Z velikim veseljem smo sprejeli novico, da smo na svetovno znanem oblikovalskem izboru Red Dot Award: Product Design, na...

Več


ZAHTEVA .LTD DATOTEKE

Prosimo, če nam posredujete vaš elektronski naslov, na katerega boste prejeli zahtevano datoteko.
Izjemoma se lahko zgodi, da bomo zaradi potrebe po varovanju poslovnih interesov za izpolnitev vašega zahtevka potrebovali nekaj dni. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.